Naar hoofdpagina.

Sluit u aan bij het Hotels.com® Affiliate Programme

Waarom Hotels.com aanprijzen?

Hotels.com is een sterk reismerk en over de hele wereld een toonaangevende leverancier van accommodaties, van internationale hotelketens en all-inclusive resorts tot plaatselijke favorieten en bed & breakfasts, samen met alle informatie die men nodig heeft om het ideale verblijf te boeken. De site beschikt wereldwijd over 85 lokale websites, beschikbaar in meer dan 35 talen. 

Via Hotels.com kunnen gebruikers snel en efficiënt zoeken naar hotels en prijzen, kwaliteit, gastenscores, locatie, voorzieningen en de beschikbaarheid vergelijken in realtime. Hotels.com biedt klanten de beste waarde voor hun hotel, en dankzij de Beste Prijs Garantie biedt Hotels.com aan klanten die elders een lagere prijs vinden dezelfde lage prijs aan. Ons loyaliteitsprogramma Hotels.com™ Rewards telt nu meer dan 10 miljoen leden die een gratis* nacht ontvangen voor elke 10 nachten die ze boeken en verblijven. *Onderhevig aan de Voorwaarden & Bepalingen van Hotels.com Rewards, zoals uitgelegd op www.hotels.com. Dankzij een volledige 'responsive' mobiele site en een mobiele app met tot op heden 40 miljoen downloads, kunnen klanten waar en wanneer dan ook boeken en hebben ze toegang tot 20.000 lastminuteaanbiedingen.

Hotels.com maakt deel uit van Expedia, Inc., één van de grootste reisbedrijven ter wereld met een uitgebreid portfolio van enkele van 's werelds bekendste merken. 

Sluit u vandaag aan!

Sluit u vandaag nog aan bij het Hotels.com Affiliate Programme en profiteer van:

1. Toegang tot hoog converterende partnertools, van dealswidgets en zoekbanners tot datafeeds en deeplinkgenerators, zodat u geoptimaliseerde campagnes kunt creëren 

2. Toegang tot een wereldwijd partnerprogramma. 

3. Internationale, meertalige programma's in meerdere valuta's, ongeacht de taal van uw site 

4. Frequente sales, deals & interessante promoties 

5. Toegang tot gedetailleerde en geavanceerde rapporten met de ondersteuning van een toegewijd account-team 

6. Exclusieve couponcodes met competitieve kortingen die u op uw site kunt aanbieden 

Veelgestelde vragen

Wat is het Hotels.com Affiliate Programme?

Het Hotels.com Affiliate Programme richt zich op websites die het merk Hotels.com willen gebruiken om inkomsten te genereren uit siteverkeer. Dankzij een competitief, op commissie gebaseerd bedrijfsmodel en cookieperiode, zult u commissie ontvangen voor alle boekingen die uw klanten plaatsen.  Wanneer u bent geregistreerd en het eenvoudige implementeerproces heeft voltooid, kunt u beginnen met geld verdienen via Hotels.com. Hotels.com promoten kon niet eenvoudiger met behulp van dynamische partnertools, banners, regelmatige aanbiedingen en doorlopende ondersteuning, zodat u uw siteverkeer kunt omzetten naar boekingen

Hoe registreert Hotels.com de boekingen die via Affiliate Programme-partners gemaakt worden?

Alle partners ontvangen een tracking-link met een uniek id dat verwijst naar uw website. Boekingen met uw partner-id worden aan u toegewezen en leveren u commissie op

Wanneer ontvang ik mijn commissie?

Commissie wordt betaald vanaf de uitcheckdatum op de boeking en wanneer het hotel heeft bevestigd dat de gast zijn verblijf heeft voltooid

Hoe kan ik verkoopprestaties opvolgen?

Wanneer u zich registreert bij uw gekozen netwerk, kunt u zich aanmelden bij uw account en toegang krijgen tot gedetailleerde en geavanceerde rapporten die een overzicht bieden van uw prestaties. Geef uzelf dat analytische beetje extra om te optimaliseren, uw omzet te verhogen en uw partnerbedrijfsdoelen te bereiken.

In welke talen is de Hotels.com-site beschikbaar?

Hotels.com is beschikbaar in meer dan 35 talen, meer dan 85 sites wereldwijd en in meerdere valuta's

Wat zijn de kosten?

Ons partnerprogramma is volledig gratis!

 

Getuigenissen

Kat Jaworska (MyVoucherCodes) - "Hotels.com werkt al vier jaar nauw samen met MyVoucherCodes en de samenwerking is nog nooit beter geweest. Hotels.com is één van onze sterkste en meest gewaardeerde partners. Samen hebben we hun partnerprogramma aanzienlijk helpen groeien, en zowel Hotels.com als MVC zijn erg gelukkig met de resultaten. We kijken ernaar uit om in de toekomst verder met hen te kunnen samenwerken en deze groei verder te zetten."

Charlie Hannibal (TopCashback) - "Samenwerken met Hotels.com is altijd een geweldige ervaring. Ze houden ons regelmatig en stipt op de hoogte, terwijl ze ons tegelijkertijd aanvullende ondersteuning bieden wanneer we het nodig hebben. Ik weet dat wanneer we met Hotels.com samenwerken, we gegarandeerd een hoge mate van reactiviteit en flexibiliteit kunnen verwachten en dat ze altijd nieuwe en innoverende campagnes zullen benaderen met een open en experimentele geest."

Martin Samuelsson (Mecenat.se) – “Mecenat werkt al sinds 2011 nauw samen met Hotels.com. We hebben er samen met Hotels.com voor gezorgd dat we in een grote groep studenten de juiste deal aan de juiste persoon kunnen aanbieden. Hun vermogen om uitstekende waar voor geld te bieden voor interessante bestemmingen, gecombineerd met doelgerichte communicatie, is een onverslaanbare combinatie. We kijken ernaar uit om dit nog meer te exploiteren en samen verder te groeien.”

Florent Delahaye (Igraal.com)  “Samenwerken met Hotels.com voelt niet echt aan als werk. Hun toegewijde team geeft me voortdurende support als ik iets nodig heb en beantwoord spoedig alle vragen die ik heb. Het is een echt plezier om met zulke professionele mensen van een wereldbekend merk samen te werken.”

Salla Rinta-Kanto (Loylogic.com) - "Ik heb door de jaren heen met veel plezier samengewerkt met het partnerteam van Hotels.com. Het sterke merk, de aantrekkelijke campagnes voor seizoens- en flashaanbiedingen en de innovatieve tools maken het voor partners zeer gemakkelijk om het programma te promoten. Het Hotels.com-team is zeer professioneel, actief, flexibel, is altijd bereid om nieuwe kansen te bespreken en biedt uitstekende ondersteuning aan al hun partners. Ik heb door de jaren heen met veel partnerprogramma's gewerkt en Hotels.com is absoluut een van de best beheerde programma's binnen de sector."

Tom van Oijen (Kortingscode.nl) - “Als partner en affiliate van Hotels.com is er sinds jaar en dag sprake van een mooie samenwerking. Het wederzijds internationaal karakter maakt dat Hotels.com dezelfde mindset heeft als wij, waardoor het schakelen altijd soepel verloopt. Het team van Hotels.com helpt ons ontzettend door het beschikbaar stellen van de juiste informatie van actuele aanbiedingen en acties. Daardoor kunnen wij onze bezoekers op o.a. Kortingscode.nl altijd iets bieden waar je wat aan hebt als je op reis gaat.”

Jonas Mørch (Cuponation.com) - “De samenwerking tussen Cuponation en Hotels.com wordt steeds hechter. Daarnaast vinden wij het geweldig om samen te werken met de innovatieve, creatieve en, natuurlijk, leuke mensen binnen de partnerteams van Hotels.com. Bij Cuponation helpen we mensen graag wereldwijd geld te besparen door in samenwerking met Hotels.com unieke ervaringen en avonturen beschikbaar te stellen. Daarnaast zijn we enthousiast over de voortdurende en snelle prestatiegroei verspreid over de in totaal 16 landen."

Sluit u aan bij Expedia Group

De registratie is eenvoudig en gratis, en biedt u zichtbaarheid aan meer dan 675 miljoen maandelijkse bezoeken op alle sites van Expedia Group.